Sada je stvarno kraj, Bugari smjenjuju Krstajića

Krstajić i Radulović (foto: Lob Sport/Dejan Lopičić)

Mladen Krstajić napušta klupu reprezentacije Bugarske. Prenijeli su svi bugarski mediji da će ova odluka biti izglasana na Izvršnom odboru tamošnjeg saveza, a onda i zvanično potvrđena.

Šuška se odavno o odlasku srpskog stručnjaka, jer rival Crne Gore iz grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo bilježi veoma loše rezultate. U kvalifikacijama nemaju nijednu pobjedu (Sokoli ih savladali dva puta), nedavno su izgubili od Albanije u prijateljskom duelu. Tražio je Krstajić strpljenje, vjerovao je da može da izvuče nešto iz ekipe, ali čelnici i javnost ne žele više da čekaju.

Kako pišu bugarski mediji, fudbalski savez Bugarske želi domaće ime na klupi nacionalnog tima, a kao glavni kandidat izdvojio se Ilijan Iliev, trener nekoliko bugarskih klubova.

Vidjećemo da li će ova šok terapija dati rezultata u novembru kada se igraju posljednji mečevi kvalifikacija. Ono što je sigurno, nadaju se svi u Crnoj Gori da hoće, jer jedna pobjede Bugara može ponovo omogućiti Crnoj Gori da sanja o Evropskom prvenstvu.