Sprema se revolucija u Parizu: Šeici pozvali sportskog direktora na hitan sastanak

Očekuje ih serija sastanaka u Dohi

Pari Sen Žermen je ispao iz Lige šampiona, u francuskoj Ligi 1 imaju osam bodova prednosti u odnosu na Marsej, pa se mogu okrenuti pripremi za narednu sezonu. Upravo zbog toga, vlasnici su pozvali sportskog direktora Luisa Kamposa na hitan sastanak u Dohu, javlja Footmercato.

Kako piše ovaj francuski mediji, narednih dana bi trebalo da se donesu odluke za budućnost kluba, a kako se navodi sprema se revolucija na svim nivoima.

Ono što je definitivno je odlazak Kristofera Galtijea, bez obzira na rezultate koje ostvari. Naravno, titula u francuskom šampionatu se podrazumijeva.

Očekuju se brojne promjene. Naravno, prva je trener (odavno se šuška o dolasku Zinedina Zidana u Pariz), a onda i igrački kadar.

Kampos na sastancima u Dohi mora predstaviti svoju viziju PSŽ-a za sljedeću godinu.

Prvi operativac kluba iz grada svjetlosti dobio je zadatak da vlasnicima otkrije kandidate za trenera, ostale tehničke funkcije u klubu, kao i spisak igrača koji će napustiti i doći tokom ljetnjeg prelaznog roka.

Kada sve to odradi, biće definisan budžet PSŽ-a za ljeto.

Sezona još nije ni završena, a u Parizu se već priča o promjenama za narednu sezonu. Nije ni čudo, nakon još jedne neuspješne sezone u Ligi šampiona.