MILOŠ BRNOVIĆ

“Spremni smo i željni izazova”

Foto: FSCG

Budućnost polako privodi kraju prvu nedjelju dana rada nakon povratka iz Antalije, a od ponedjeljka će kompletan fokus biti preusmjeren na nastavak šampionata, u koji ulaze kao lideri.

Sjajna atmosfera iz Turske se nastavila u Podgorici, na treninzima se radi odgovorno i jako, ali čini se da svima prija laganiji ritam, gdje je ekipa radila dva puta dnevno i često igrala utakmice iz jakog treninga.

Svi smo spremni i željni novih izazova. Igrali smo u Turskoj utakmice koje su bile takmičarski nastrojene, ali jedva čekamo da krene borba za bodove. Uželjeli smo se toga. Sa nestrpljenjem čekamo utakmicu protiv Dečića”, govori vezista Miloš Brnović.

Mladen Milinković sa pomoćnicima može da bude zadovoljan, jer se tokom priprema niko nije povrijedio. Naravno, bilo je sitnih mehaničkih povreda, od koje se oporavlja još samo Stefano Almeida.

Iskreno, pripreme jesu bile naporne, ali bez teškog rada ne može da bude ni rezultata. Prezadovoljan sam kako svojim radom, tako i radom cijele ekipe. Svaki detalj šefovog plana smo sproveli u djelo, a najbitnije je što smo zdravi završili najteži dio, koji je iza nas”.

Plavo – bijeli broj 14 je radio marljivo i bio je jedan od naših najboljih igrača na pripremama u Turskoj, a čini se da sa 23 godine ispoljava sav svoj talenat i kvalitet koji ima.

Postepeno sam podizao formu još od ljetos kada sam se vratio u moj klub, a u drugi dio prvenstva ulazim spreman I vjerujem da ću svoje igre podići na još veći nivo”, rekao je Brnović, koji je svjestan da je konkurencija u veznom redu – najjača i najveća.

Dobro je da je tako. Konkurencija sve nas podstiče da radimo više i jače i da budemo koncentrisani non stop. Sigurno je da na taj način jedni drugima možemo da pomognemo mnogo”.

Plavi fudbalsko proljeće otvaraju na stadionu pod Goricom, a protivnik je drugoplasirani Dečić koji ima dva boda manje. Po aktuelnom programu FSCG, derbi 20. kola se igra u subotu 17. februara.

Bitna utakmica je pred nama, prije svega na psihološkom planu zbog nastavka prvenstva. Naravno, nije odlučujuća, jer kakav god rezultat da bude ima još puno da se igra i svaki bod će biti bitan. Međutim, vjerujem da ćemo uz pravi pristup doći do pozitivnog rezultata u jednoj pravoj derbi utakmici”, poručio je Miloš Brnović, koji na kraju poziva navijače da podrže ekipu u što većem broju.

Znamo da su uvijek uz nas i nadam se da će ih doći što više kako bi nam pomogli da krenemo na pravi način. I svi vjerujemo da ćemo na kraju svi zajedno da se radujemo”, rekao je Brnović.

Plavi će sjutra odigrati posljednju prijateljsku utakmicu, a protivnik iza zatvorenih vrata će biti ekipa Iskre.

Standings provided by Sofascore
Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare