Terzić odabrao Banjaluku: Nestrpljiv sam, Borac uvijek teži osvajanju trofeja

Terzić na predstavljanju (foto: facebook.com/fkboracbanjalukaa)

Dojučerašnji kapiten Budućnosti, Vasilije Terzić, karijeru će nastaviti u Borcu iz Banjaluke. Ofanzivni vezni je potpisao dvogodišnji ugovor sa klubom iz Platonove ulice. Dvadesetčetvorogodišnji Podgoričanin je imao ponude Sutjeske i mađarskog MTK iz Budimpešte, ali se na kraju odlučio za Borac.

Nisam se niti jednog trenutka dvoumio kada je stigao poziv iz Borca. Smatram da je dolazak u ovaj klub jedan veliki iskorak u mojoj karijeri. Presrećan sam što smo se dogovorili oko saradnje i jedva čekam da se priključim ekipi na treningu“, rekao je Terzić.

Foto: facebook.com/fkboracbanjalukaa

Vasilije je u svim takmičenjima odigrao 138 utakmica i postigao 15 golova za plavo-bijele. Za mlađe kategorije reprezentacije Crne Gore odigrao je ukupno 16 utakmica.
Znam da Borac, kao što je to bilo i u Budućnosti, uvijek teži ka osvajanju trofeja. Nestrpljiv sam da osjetim atmosferu na Gradskom stadionu, da zaigram pred navijačima Borca i da se zajedno radujemo novim pobjedama“, kazao je Terzić.

Foto: facebook.com/fkboracbanjalukaa

Banjalučki Borac je ovog ljeta pojačalo sedam fudbalera. Pred “lešinarima” će igrati još Nemanja Mihajlović, Zoran Kvržić, Damir Hrelja, Hoze Rikardo Kortes, Ranko Jokić i Stefan Fićović.