IVAN BRNOVIĆ UOČI MALIŠEVE

“Tri njihova igrača prave razliku, ali mi smo spremni”

Foto: Dejan Lopičić / Lob Sport

Budućnost sjutra (četvrtak) od 17 sati gostuje Mališevi na Kosovu u sklopu prve utakmice kvalifikacija za Ligu konferencija.

Utakmicu je najavio trener crnogorskog osvajača Kupa, Ivan Brnović.

“Ono što je definitivno je da ćemo imati tešku utakmicu. Koliko će ona biti teška zavisi i od našeg nastupa, ali i od igranja protivnika. Ono što znamo o njima jeste da su mlada i kvalitetna ekipa, koja u svojim redovima ima dva mlada i jednog seniorskog reprezentativca Kosova. Jače strane su im vezni red i napad, ali ni odbrana ne zaostaje mnogo. Kao i u svakoj utakmici u Evropi, očekuje nas težak i neizvjestan susret. Međutim, sigurno je da se ništa neće završiti u prvoj utakmici, već u revanšu u Podgorici”, naglašava trener Brnović.

Stručni štab crnogorskog predstavnika analizirao je suparnika…

“Nema iznenađenja. Putem video-snimaka i utakmica danas svako prati svog protivnika. Tako da oni imaju informacije o nama, kao i mi o njima. Imaju, između ostalog, izuzetno jake pojedince, prvenstveno mladi igrači Hazrolaj i Bruti. Takođe, lijevo krilo Aliju… To su igrači koji mogu da naprave razliku. Od njih očekujemo da budu najviše opasni po naš gol. Međutim, kao i u svakoj utakmici, nikad ne znate šta može da se desi. Uvijek postoji neki iznenađujući faktor”, ističe Brnović.

>>> Drilon Hazrolaj – kosovski biser najveća prijetnja Budućnosti

Podgorički klub, čiji igrači su se spremali u Prištini, na gostovanje ide spreman da ostvari pozitivan rezultat.

“Ono što je važno jeste da smo mi spremni. Mogu slobodno reći u taktičkom smislu spremni. Nadam se da će i fizika pokazati da smo na pravom nivou i da će hemija i zajedništvo presuditi da dođemo do pozitivnog rezultata”, zaključuje Brnović.

Bolji iz dvomeča u narednu fazu kvalifikacija za Ligu konferencija igraće sa CSKA iz Sofije.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare