KILIJAN MBAPE OBJAVIO

“U nedjelju igram poslednji meč na Parku prinčeva”

Foto: PIXSELL

Kilijan Mbape je ozvaničio ono što se znalo već mjesecima unazad. Francuski superstar će video porukom na društvenoj mrežu X objavio da napušta Pari Sen Žermen na kraju sezone i da će u nedjelju odigrati poslednji meč na Parku prinčeva.

Želio sam da kažem da je ovo moja poslednja godina u PSŽ-u. Neću produžiti ugovor tako da će se moja avantura ovdje završiti za nekoliko nedjelja. Igraću poslednju utakmicu na našem stadionu u nedjelju. Bila je velika čast igrati za najveći klub u Francuskoj. Hvala onima koji su me ovdje doveli. Hvala svima koji su mi pomogli da postanem bolji igrač i bolji čovjek. Igrao sam pored velikih šampiona i pored nekih od najboljih igrača u istoriji“, poručio je Mbape.

Pitanje je dana kada će Kilijan preći u Real Madrid kao jedan dio slagalice u želji predsjednika Kraljevskog kluba, Florentina Pereza da napravi nove Galaktikose.

Teško je napustiti svoju zemlju, svoj klub posle sedam godina, ali mi je potreban novi izazov. Ne kajem se ni zbog čega, srećan sam što sam potpisao za ovako prestižan klub. Potrudio sam se da dam sve od sebe ovih sedam godina koliko sam proveo u klubu“, zaključio je Mbape.

>>> VIDEO PSŽ predstavio nove dresove, Mbapea nigdje

Podsjećanja radi, PSŽ je danas predstavio nove dresove a nigdje nije bilo Kilijana Mbapea

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare