MILOŠ BRNOVIĆ

“Uživao sam na terenu”

Foto: FSCG/Filip Roganović

Reprezentacija Crne Gore doživjela je poraz u prijateljskom meču sa Belgijom (2:0), ali gotovo da su Sokoli savladali sami sebe, jer su golove primili iz svojih grršaka, a u drugom poluvremenu nisu uspjeli da golom krunišu dobru igru.

>>> Jeftini golovi u Briselu i pomiješana osjećanja

Jedan od igrača koji je pokazao petlju večeras jeste Miloš Brnović koji je pružio sjajan otpor veznom redu domaćina koji predvodi Kevin De Brujne.

Mogu da kažem da sam presrećan jer sam igrao protiv ovakvih protivnika, ovo je za mene jedna velika prilika i koristio sam svaki momenat na terenu da uživam. Do juče sam ih gledao na televizoru a sada sam igrao protiv njih. Što se tiče utakmice bili smo u grču u početku, pravili greške, ali smo u drugom poluvremenu pokazali da možemo da se nosimo sa jačima“.

>>> “Super proba za samopouzdanje, poklonili smo im golove”

Brnović je odigrao respektabilnu partiju, a kada na to dodamo da dolazi iz crnogorske lige, onda ta informacija dobija na težini.

Kao što sam rekao, na početku smo imali blagu tremu, nisam imao priliku da igram protiv ovakvih igrača bez želje da bilo koga uvrijedim. Uz još više ovakvih utakmica sigurno je da će rasti moje samopouzdanje i nadam se da ću iz meča u meč biti sve bolji“, rekao je vezni fudbaler Budućnosti.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare