JUVENTUS

VIDEO Adžić potpisivao autograme u Torinu, evo koliko je Budućnost zaradila od transfera

Screenshot

Vasilije Adžić pojavio se u Juventusu, potvrđuju snimci iz Italije.

Veliki talenat crnogorskog fudbala potpisivao je autograme pristalicama torinskog kluba ispred klupskog medicinskog centra, čime je započela njegova priča u redovima Stare dame.

Prema specijalizovanom sajtu za fudbalske transfere, Transfermarktu, Adžić je postao igrač Juve Nex Gen projekta do 23 godine, a koji će se takmičiti u trećoj italijanskoj ligi – Seriji C, grupa C.

Takođe, Transfermarkt otkriva da aktuelni ugovor 18-godišnjeg Nikšićanina datira od 1. jula tekuće i trajaće do 30. juna 2029. godine.

Isti portal u podacima vezanim za crnogorskog ofanzivca navodi da je Juventus na ime obeštećenja platio Budućnosti dva miliona eura.

Foto: Dejan Lopičić / Lob Sport

Posjetimo, Adžić je u plavo-bijelom dresu odigrao 65 utakmica, postigao 11 golova i upisao sedam asistencija. Sa Budućnošću je osvojio titulu šampiona Crne Gore u sezoni 2022/23, dok je u maju na oproštaju podigao i trofej nacionalnog Kupa.

Novi član Juventusa do 23 godine prošao je sve mlađe selekcije Crne Gore, od U15, preko U16, U17, U18, U19, pa do mlade selekcije. Ukupno je u državnom dresu odigrao 48 utakmica do sada, uz 13 postignutih pogodaka.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare