Čičarito se vratio Meksiku

VIDEO Doček o kojem bruji fudbalska planeta

Čičarita dočekalo više od 40 hiljada navijača, FOTO: cihvasdecorazon.com
Čičarita dočekalo više od 40 hiljada navijača, FOTO: cihvasdecorazon.com

Havijer Ernandez, daleko poznatiji kao Čičarito, vratio se tamo odakle je počeo svoj blistavi fudbalski put – iskusni 35-godišnji napadač zadužio je opremu svog matičnog kluba, Čivasa iz Gvadalahare.

Pred više od 40 hiljada navijača na stadionu Akron, pojavio se napadač koji je jako uspješno nosio dresove Mančester junajteda, Real Madrida, Bajer Leverkuzena, Vest Hema, Sevilje i L.A. Galaksija.

“De vuelta en casa”, u prevodu “povratak kući”, nazvana je noć u kojoj su brojni navijači, ali i sam Čičarito, pretprio cunami emocija i zaplako.

Koliko je Meksikanac imao dobar odnos sa saradnicima kroz evropski fudbal najbolje govori podatak da su mu i treneri iz samog krema svjetskog fudbala čestitali povratak u Meksiko – ser Aleks Ferguson i Karlo Anćeloti.

“Nemam riječi da vam se zahvalim. Ako nešto definiše Čivas – to je hrabrost”, rekao je iskusni golgeter navijačima svog kluba.

Čičarito se 2010. godine otisnuo iz Meksika i napravio jednu od najboljih karijera u istoriji fudbalera koji dolaze iz zemlje sombrerosa.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare