VASLIJE ADŽIĆ SE OPROSTIO OD PLAVO-BIJELOG DRESA

“Želim da se zahvalim Budućnosti i navijačima što su me predstavili Evropi”

Foto: Lob Sport/Dejan Lopičić

Fudbaleri Budućnosti osvojili su peti pehar u Kupu Crne Gore pobjedom nad Jezerom (2:1) i tako se osamili na vrhu liste kao klub sa najviše osvojenih pehara u ovom takmičenju od osamostaljenja Crne Gore.

>>> Despotović evrogolom donio Budućnosti rekordni trofej u Kupu

Jedan od najzaslužnijih za ovaj trijumf bio je i mladi Vasilije Adžić kojem je ovo bio posljednji meč u dresu podgoričkog velikana. Prije meča uručen mu je i prigodan poklon i zahvalnica za sve što je uradio.

Foto: Lob Sport/Dejan Lopičić

Večeras je, iako je sa klupe počeo, donio Podgorici još jedan dodir svoje magije. U 51. minutu, samo šest minuta nakon što je kročio na travnatu podlogu stadiona pod Goricom, lucidno je proigrao Milana Vukotića za izjednačujući gol Budućnosti.

Poslije meča zahvalio se klubu i navijačima na svemu.

Iskoristio bih prije svega priliku da se zahvalim klubu, navijačima i svima ostalima koji su me gurali i predstavili me ovako u Evropi. Ne mislim samo da smo samo mi mlađi zaslužni za preokret već cijela ekipa. Od starta drugog poluvremena smo djelovali kao ekipa, bili smo bolji i to je donijelo prevagu“, rekao je mladi Nikšićanin.

Slijede veliki izazovi u njegovoj karijeri.

“Pomiješana su osjećanja, još jednom bih se zahvalio svima u klubu, a pogotovo Ivanu Deliću koji me dočekao kad sam došao u Budućnosti. Zahvalan sam svima, i sada je na meni da još jače radim i da se dokažem u inostranstvu”, zaključio je Vasilije.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare