FSCG DONIO ODLUKU

Žestoka kazna za Pavličića

Foto: Dejan Lopičić / Lob Sport

Golman Budućnosti, Đorđije Pavličić, sankcionisan je od strane Fudbalskog saveza Crne Gore zabranom igranja na deset utakmica.

Podsjetimo, čuvar mreže Plavih je nakon remija sa Sutjeskom (2:2) u 33. kolu Prve lige otvorenom šakom udario saigrača Igora Ivanovića.

Ono što svakako ide u korist miljeniku “Varvara” je činjenica da je “odradio” već polovinu kazne, s obzirom da je propustio pet utakmica (računajući prvenstvo i Kup) dok je protiv njega bio pokrenut disciplinski postupak. Uz to, Budućnost 30. maja igra finale masovnijeg takmičenja protiv Jezera pod Goricom, pa će Pavličić propustiti četiri uvodna kola nove sezone crnogorskog šampionata.

 “Nema pravo igranja na prvenstvenim i kup utakmicama kojima rukovodi FSCG sve dok disciplinska mjera traje, čime je počinio prekršaj iz člana 63 stav 1 tačka 2 Disciplinskog pravilnika FSCG. U izrečenu disciplinsku mjeru zabrane igranja uračunava se vrijeme provedeno Odlukom o suspenziji od 30.04.2024. godine. Žalba ne zadržava sprovođenje izrečene disciplinske mjere zabrana igranja”, između ostalog piše u saopštenju Disciplinske komisije FSCG-a.

Inače, šef struke Budućnosti Ivan Brnović nedavno je izjavio da će Budućnost tokom ljetnjeg prelaznog roka pokušati da angažuje golmana…

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare