SPREMANJE ZA ABA 2 LIGU

Američki bek četvrto pojačanje Teoda, Kul i Kaluđerović produžili saradnju

Kaluđerović. Foto: Teodo

Uprava Teoda radi punom parom kako bi sastavila repsektabilnu ekipu za povratničku sezonu u ABA 2 ligi. Američki bek, Brendon Hil, četvrto je pojačanje Tivćana, nakon Miloša Popovića, Viktora Vujisića i Danila Ivanovića.

Dvadesetčetvorogodišnji bek je prošle sezone nastupao za Univerzitet Kentaki i prosječno bilježio 12,9 poena, uz 3,4 skoka i 2,9 asistencija.

Na društvenim mrežama iz Teoda su objavili da su produžili ugovore sa dvadesetšestogodišnjim plejmejkerom Tarikom Kulom i krilom Vladanom Kaluđerovićem.

Organizator igre, visok 193 centimetra je prošle sezone u crnogorskom šampionatu prosječno postizao 17,3 poena, proglašen je od specijalizovanog košarkaškog sajta eurobasket.com u prvu petorku takmičenja i ući će u treću godinu ugovora sa ekipom iz dvorane Župa.

Kaluđerović je prošle sezone pokazao da na njega može da se računa u svakom trenutku, stavio se u službu kolektiva i sa svojim defanzivnim sposobnostima dao veliki doprinos u dobrim igrama našeg kluba“, naveli su iz Teoda.

Ugovore sa Teodom su produžili trener Dušan Dubljević, te igrači Petar Kusovac, Uroš Ilić, Nikola Tadić, Elvis Čekić i Miloš Krivokapić.

Tivćani će 15. jula saznati u kojoj grupi će nastupati u ABA 2 ligi.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare