Barani se protiv Igokee zagrijavaju za Teodo

Sportski prijatelji, košarkaši Mornara i Igokee večeras od 19 sati u “Topolici” spuštaju zavjesu na sezonu u ABA ligi. Za Barane je plovidba bila turbulenta, ali su na kraju stigli do sigurne luke.

Drago nam je što u ovu utakmicu ulazimo rasterećeni, odnosno, što smo obezbijedili opstanak. Da nismo imali pehove u vidu povreda vjerujem da bi se Mornar do kraja borio za mjesto u doigravanju. Ipak, meč protiv Igokee za nas će biti i prilika da se pripremimo za početak plej-ofa domaćeg šampionata jer već u utorak igramo protiv Teoda“, rekao je kapiten Mornara, Nemanja Vranješ.

Aleksandrovčani su željeli mnogo više. Na kraju su morali da se zadovolje samo opstankom u elitnom rangu regionalnog takmičenja.

Stigli smo i do poslednje utakmice u sezoni. Došli smo u Bar da odigramo dobar meč i da damo sve od sebe kako bismo pobjedom zatvorili sezonu ABA lige“, kazao je Igokein Darko Talić.

Mornar i Igokea su se do sada satajali 13 puta u regionalnom takmičenju. Barani su uspješniji sa osam pobjeda. U “Topolici” je ubjedljivih 5-1 u pobjedama za crnogorskog predstavnika.