BUDUĆNOST: Kapije otvorene dva sata prije početka meča, bez vrijeđanja gostiju

Foto: ABA liga

Veliki derbi ABA lige na programu je sjutra veče u “Morači”. Budućnost Voli dočekuje Partizan na novom debiju Petra Mijovića.

Za razliku od gotovo cijele sezone, za ovaj duel vlada veliko interesovanje i “Morača” će biti vjerovatno ispunjena do posljednjeg mjesta. Zbog toga, crnogorski šampion je danas objavio saopštenje u kojem se kaže da će kapije naše najveće dvorane biti otvorene od 17 časova.

Budućnost Voli obavještava javnost da će kapije ‘Morače’ biti otvorene od 17 časova. Klub moli sve navijače da dođu što ranije na utakmicu kako bi se izbjegle gužve na ulazima zbog detaljnih provjera prilikom ulaska. U dvoranu je strogo zabranjeno unošenje sitnih predmeta, upaljača, ambalaže, pića i pirotehnike“, stoji u saopštenju Budućnosti.

Takođe, molimo vas da poštujete numeraciju sjedišta zbog izbjegavanja gužvi na sektorima. Budućnost Voli poziva sve navijače, koji nas vjerno bodre, da u meču sa Partizanom ne bude vrijeđanja gostujuće ekipe i njihovih porodica. ABA liga strogo zabranjuje vrijeđanje po nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj i polnoj osnovi i zbog kršenja pravila će uslijediti pražnjenje dijela tribina ili cijele sale. Molimo vas da navijanje bude fer, sportsko i korektno jer samo takvim navijanjem dajete vjetar u leđa našim igračima i ekipi“.