NBA KAMP KOŠARKA BEZ GRANICA

Dragišić u Ol-Star timu

Foto: Dejan Lopičić/Lob Sport

Košarkašica Budućnosti, Janja Dragišić izabrana je u Ol-Star tim nedavno održanog NBA kampa Košarka bez granica za prostor Evrope. Mlada Crnogorka je izborom među 10 najboljih igračica Evrope u svom uzrastu dokazala talenat.

>>> Crnogorka na NBA kampu

Pored sedamnaestogodišnje Podgoričanke u najboljem timu kampa u Malagi su Lena Bilić iz Hrvatske, Viktorija Hagenbart iz Poljske, Marija Martinjo iz Portugala, Nikol Ogun iz Finske, Meven Poilve iz Francuske, Jovana Popović iz Srbije, Lisa Sergi iz Estonije, Nikol Toresani iz Italije i Maja Uranker iz Slovenije.

Za najkorisniju igračicu kampa proglašena je Popovićeva. Bilićeva je pobijedila u šutiranju trojki, gdje je Dragišić bila treća.

Foto: Dejan Lopičić/Lob Sport

Predavanja mladim košarkašicama i košarkašicama su između ostalih držali zvijezda Jute Džez Kolin Sekston, bek San Antonio Sparsa, Devonte Grejem, trostruka šampionka WNBA i ambasadorka NBA za Evropu, Amaja Vlademoro kao i trener španskog Hozono Global Jairisa, Ana Montanjana.

Kamp su nadgledali pomoćni treneri Golden Stejt Voriorsa Keni Etkinson, Sakramento Kingsa Dač Gejtli, Denver Nagetsa Popaj Džons i Šarlot Hornetsa, Džošua Longstaf.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare