ABA POTVRDILA

Dubai je i zvanično član regionalnog takmičenja

Novi član ABA lige, od petka je zvanično i Dubai, objavljeno je danas na sajtu regionalnog takmičenja.

U skladu sa odlukom koja je donijeta na Skupštini ABA lige i nakon što je usvojen dogovor vlasnika, sa Dubaijem je potpisan višegodišnji ugovor. Time su ispunjeni svi uslovi za sportsku i poslovnu saradnju počevši od učešća Dubaija u ABA ligi u sezoni 2024/25“, navedeno je na sajtu lige.

“Tokom intenzivne i otvorene komunikacije, uz striktno poštovanje svih internih akata ABA lige, dogovoreni su svi detalji veoma ambicioznog sportsko-poslovnog projekta.

Ovo je projekat od koga svi partneri očekuju korist, ne samo ABA liga već i svi klubovi i Dubai, ali i košarka generalno“, dodaje se u saopštenju.

Biće ovo prava prekretnica u evropskoj košarci, a biće zanimljivo vidjeti kakav će tim sklopiti novajlija s obzirom na ogroman budžet sa kojim raspolažu, a zadovoljstvo o članstvu u ABA ligu ne krije ni predsjednik kluba.

Oduševljeni smo što postajemo dio ABA lige, takmičenja i regije u kojoj su ponikli i u kojoj rastu neki od najvećih talenata košarke. Radujemo se domaćinstvima u Dubaiju, u Koka-Kola Areni, gdje će ljubitelji košarke moći da uživaju u vrhunskom iskustvu. Od srca se zahvaljujem, upravi ABA lige i klubovima na saradnji i posvećenosti tome da dovedemo ABA ligu u naš grad“, poručio je Abdula Seid Al Nabodah.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare