KOŠARKA / EKO TURNIR

Finalni turnir u Tivtu

Foto: Udo Herrmann / ImagoSport / Pixsell

EKO finalni turnir u košarci za mlađe pionirke održaće se u Tivtu ovog vikenda (11. i 12. maj).

Na prijavu za konkurs za organizaciju finalnog turnira Košarkaškog saveza prijavio se ŽKK Sea Stars, koji je dobio organizaciju, a svi mečevi održaće se u SC Župa u Tivtu.

Nakon ligaškog dijela, u kojem je učestvovalo osam ekipa, na EKO finalnom turniru plasman su izborili Olymp, Primorje, Sea Stars i Budućnost Bemax. Shodno plasmanu na tabeli (1-4, 2-3), određeni su parovi polufinala, koje se igra u subotu 11. maja: Olymp – Budućnost Bemax (16h) i Sea Stars – Primorje (18h).

Drugog dana turnira (12. maj), igraće se utakmica za treće mjesto i finale, u terminima 11h i 13 časova.

Pravo nastupa imaju igračice rođene 2011.godine i mlađi, koji imaju uredno ovjerene kartone za takmičarsku sezonu 2023/2024.

Košarkaški savez Crne Gore podmiruje troškove službenih lica (sudijske takse 20 eura, delegatska taksa 15 eura), dok troškove zapisničkog stola, ljekarske službe i putne troškove službenih lica podmiruje organizator finalnog tunira – ŽKK Sea Stars.

Domaćin finalnog turnira predlaže smještaj za ekipe koje su zainteresovane u hotelu Royal-Splendido po cijeni od 55€, na bazi punog pansiona i smještaj na bazi noćenja sa doručkom po cijeni od 30€. Kontakt osoba Backo Backović, tel: 067 531 333.

Sve ekipe učesnice moraju izmiriti kazne izrečene tokom takmičenja Lige mladih prije početka finalnog turnira.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare