Jasikevičijus o incidentu: Ovo je najbolji boks do sada

Trener Barselone Šarunas Jasikevičijus je imao svoje viđenje situacije nakon nemilih scena u Madridu na meču Real Madrida i Partizana.

Serhio Ljulj i Kevin Panter su započeli kavgu da bi na kraju došlo do opšteg haosa na terenu pa čak i rvačkih zahvata u kojem je najdeblji kraj izvukao Dante Egzum.

>>> Tuča košarkaša Reala i Partizana VIDEO

Svi su šokirani, naravno. Sedite u hotelu i mirno gledate utakmicu, a sledećeg trenutka se držite za glavu i koračate nervozno u krug. Ovo nije nešto svakodnevno, ostaće zabeleženo u istoriji. Takvim stvarima nije mesto u košarci. Ipak, ponekad se događaju“. rekao je Jasikevičijus, čovjek kome je Željko Obradović bio trener kada je igrao u Panatinaikosu.

Došao sam u Indijanu 2005. godine posle njihovih nemilih scena i svi su govorili o tome. Bilo je sličnih scena u prošlosti, međutim što se Evrolige tiče ovo je najbolji “boks” do sada“.

Šarunasova Barselona, baš kao i Partizan vodi sa 2:0 nakon prva dva meča i sada ih očekuje gostovanje Žalgirisu u Kaunasu gdje imaju priliku da ovjere “fajnal for” i posjete pomenuti grad još jednom od 19. do 21. maja.