KENAN KAMENJAŠ

“Kontrola meča od početka, opet ćemo osjetiti huk Morače”

Foto: ABA league

Još dva dana ostalo je do drugog meča polufinalne serije ABA lige u kojem će se u Sportskom centru Morača sastati košarkaši Budućnosti i Partizana.

Plavo-bijeli su poraženi u prvom duelu 78:67, i na našem predstavniku je da pokuša da slavi pred svojim navijačima i izbori majstoricu u Beogradu.

Očekivanja su da pobijedimo i izjednačimo u seriji. Ne možemo drugačije i ne smijemo drugačije da razmišljamo osim da pobijedimo. Gledali smo utakmicu iz Beograda, gledali smo gdje smo griješili. Bilo je loših, ali i dosta dobrih stvari, koje treba da zadržimo, a loše da smanjimo“, ističe centar Podgoričana Kenan Kamenjaš.

Kameni smatra da treba da uspostave kontrolu od samog starta meča, a da kao poseban motiv i vjetar u leđa vidi publiku koja će sigurno biti brojna u Morači.

U našoj dvorani i pred našim navijačima od starta treba da krenemo kao što smo to uradili u drugom poluvremenu u Beogradu. Da imamo pristup od prve sekunde, da imamo kontrolu meča u napadu i dobru odbranu, što treba da nas krasi i da postižemo špuno lakih poena. Sigurno da će podgorička publika prepoznati važnost meča i da će dvorana biti dupke puna i da ćemo opet osjetiti taj huk Morače“, zaključio je Kamenjaš.

Meč između Budućnosti i Partizana na programu je u utorak od 18 časova.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare