SPOZORSTVO

Košarkaši voze Chery iz Jadran auta

Foto: KSCG

Košarkaški savez Crne Gore danas je dobio novog partnera – automobilski brend Chery, koga u Crnoj Gori zastupa kompanija Jadran auto. Na taj način Savez je nastavio da širi mrežu sponzora, a sve u cilju da iz dana u dan ima što veću podršku zbog boljeg i kvalitetnijeg funkcionisanja.

Ugovor o sponzorstvu potpisali su predsjednica Košarkaškog saveza Crne Gore Jelena Dubljević i Miloš Ražnatović, direktor kompanije Jadran auto.

Izuzetno je zadovoljstvo što napravili saradnju sa kompanijom Jadran auto. Iz dana u dan nastavljamo da širimo partnersku mrežu, jer želimo da imamo što veći sponzorski pul. Sada ćemo imati i automobilski brend uz nas, kao novi vid podrške našim košarkašima i košarkašicama. Želim da jasno pokažemo istrajnost i upornost da zbog svih nacionalnih selekcija radimo kako bi stvorili što bolje uslove, ali i omogućili bolje funkcionisanje samog Saveza“, naglasila je Dubljević.

Automobilski brend Chery, inače, poznat je po svojoj kvalitetnoj ponudi vozila i inovativnim rješenjima u automobilskoj industriji. Kompanija Jadran Auto dodatno naglaša svoju posvećenost društvenoj odgovornosti i podršci sportskim aktivnostima. 

Ovaj ugovor predstavlja značajan korak naprijed u našim zajedničkim naporima da podržimo razvoj sporta i mladih talenata u Crnoj Gori. Ova saradnja omogućiće podršku svim reprezentativnim selekcijama, čime ćemo doprinijti jačanju košarkaške zajednice u zemlji. Zbog toga, želim da naglasim da nam je velika čast što smo u prilici da podržimo KSCG i damo doprinos razvoju košarke u našoj zemlji. Vjerujemo da će ova saradnja donijeti mnogo uspjeha i radosti svim ljubiteljima košarke“, istakao je Ražnatović.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare