OLIMPIJA MILANO SE ZAHVALILA KAPITENU

Meli ljut na Mesinu, više razmišlja o reprezentaciji nego o Partizanu

Nikolo Meli, Foto: IMAGO/BEAUTIFUL SPORTS/Carabelli/IMAGOSPORT/PIXSELL
Nikolo Meli, Foto: IMAGO/BEAUTIFUL SPORTS/Carabelli/IMAGOSPORT/PIXSELL

U evropskoj košarci više ni kapitenska traka nije sigurnost! Iako je imao želju da ostane dio milanske Olimpije, kapiten Armanija Nikolo Meli dobio je “čiste papire” od kluba i slobodu da promijeni sredinu.

Takva informacija nije oduševila reprezentativca Italije koji je, daje se zaključiti iz izjave, ljut na trenera Etorea Mesinu.

“Malo sam razočaran što ljudi misle da sam ja odlučio da odem iz Milana i to mi se nije dopalo”, poručio je 33-godišnji centar i dodao:

“Mislio sam da je sve bilo pozitivno da bi me Mesina nazvao dva dana kasnije i razgovor trajao 45 sekundi gdje mi je rekao da je klub odlučio da ide u drugom pravcu. Legitimna odluka, ali nije mi baš bila objašnjena kako treba”.

Meli je četiri puta bio šampion Italije sa Milanom, a sada bi karijeru mogao da nastavi u Partizanu i već ima iskustvo saradnje sa Željkom Obradovićem dok su bili u Fenerbahčeu.

“Nisam prvi, a nisam ni poslednji igrač koji mijenja tim. Gdje ću nastaviti karijeru? Vidio sam mnogo opcija, Partizan, Fenerbahče, Real Madrid… Mnogo opcija. Fokusiran sam na reprezentaciju”, rekao je Meli.

Nikolo je karijeru počeo u Ređijani, onda četiri godine bio u Olimpiji Milano, uz kratku pozajmicu Pezaru. Igrao je i za njemački Brose, a ima i NBA iskustvo – Nju Orleans i Dalas.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare