KSCG

Monteput uz košarkaše i košarkašice

Foto: KSCG

Košarkaški savez Crne Gore nastavlja da širi partnerstva – tim povodom danas je potpisan novi sponzorski ugovor i to sa kompanijom Monteput.

Ugovor o sponzorstvu potpisali su izvršni direktor ove kompanije Milan Ljiljanić i predsjednica saveza Jelena Dubljević.

Monteput, kao ozbiljno i društveno odgovorna kompanija sa zadovoljstvom je odlučila da podrži KSCG, a zadovoljstvo nije krila ni Dubljević.

Svjedoci smo da je pred nama izazovno ljeto za crnogorsku košarku. Naši seniori prvi put u istoriji boriće de za plasman na Olimpijske igre, a košarkašice prvi put biće u prilici da se bore za plasman na Svjetsko prvenstvo. Takođe, osim toga čak šest mlađih reprezentativnih selekcija igraće na šampionatima Evrope. Od prvog dana kada sam stupila na ovu funkciju najavila sam da će prioritet biti da nađemo nove sponzore, kako bi finansijska konstrukcija bila mnogo bolja i samim tim omogućili lakše fukcionisanje. Izuzetno mi je drago što smo uspjeli dodatno da proširimo sponzorski pul. Prija to što sve veći broj kompanija u Košarkaškom savezu vidi pravog partnera, a u našim košarkašima i košarkašicama potencijal za velike stvari. Sigurno da su košarkaška tradicija i visoko pozicioniranje naših najbojih košarkaša i košarkašica na svjetskim rang listama preporuka za ovakav vid saradnje”, kazala je nakon potpisivanja ugovora Dubljević, prenosi zvanični sajt KSCG.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare