PORUKA IZ BUDUĆNOSTI

“Nakon večerašnje utakmice sve je jasno”

Foto: Dejan Lopičić/Lob Sport

Na startu drugog poluvremena majstorice polufinala ABA lige između Partizana i Budućnosti u centru pažnje su bile sudije. Arbitri Saša Pukl, Damir Javor i Tomislav Hordov su prvo kasnili iz svlačionice, a zatim su zaređali sa čudnim odlukama, za razliku od prvih 20 minuta kada nisu podlegli pritisku sa tribina Beogradske arene.

>>> Sudije izbacile “vrućeg” Ferela i pogurale Partizan ka finalu

U 24. minutu pri vođstvu Plavih od 60:55 svirali su arbitri Jogiju Ferelu prekršaj nad Kevinom Panterom, prilikom šuta kapitena Partizana za tri poena, a zatim i tehničku što je značilo da je za Amerikanca meč završen, pošto je u prvom poluvremenu zaradio nesportsku.

Foto: Dejan Lopičić/Lob Sport

Do tog momenta, Ferel je bio najbolji akter na parketu najveće dvorane na Balkanu i igrač sa pedigreom koji je u prošlosti u dresu Cedevita Olimipije znao da “zaprži čorbu” Željku Obradoviću i njegovoj ekipi.

>>> “Namučili smo Partizan, nakon isključenja Ferela ostali smo bez snage”

Iz Budućnosti su se nakon meča obratili kratkim saopštenjem, odnosno samo jednom rečenicom vezanom za utakmicu i sa dvije koje se odnose na igrače i navijače.

Poštovani prijatelji, podržavaoci KK Budućnost, uvažena javnosti, nakon večerašnje utakmice SVE JE JASNO!!! Ponosni smo na naše momke!!! Hvala svima na podršci! Idemo dalje!“, poručili su iz Budućnosti.

Jasno je da Plavi nisu zadovoljni suđenjem nakon eliminacije, što je apostrofirao i sam Jogi Ferel.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare