KSCG PRODUŽIO SPONZORSTVO

“Nastavljamo da širimo partnersku mrežu, to je primarni cilj”

Foto: KSCG

Košarkaški savez Crne Gore nastavlja saradnju sa dosadašnjim parnerom.

KSCG i kompanija Milšped Montenegro sarađivaće i u 2024. godini. Tim povodom predsjednika Saveza Jelena Dubljević i izvršni direktor kompanije Milšped Montenegro Siniša Boričić potpisali su ugovor o sponzorstvu.

Time je dogovoreno da će u narednom periodu takmičenje u mlađim kategorijama nositi naziv Milšped Liga mladih.

“Nastavljamo da širimo partnersku mrežu i samim tim omogućavamo bolje i stabilnije fukncionisanje Saveza, što mi je po dolasku na ovu funkciju bio i primarni cilj. Drago mi je da nakon što smo dobili neke nove sponzore, danas na obostrano zadovoljstvo produžavamo saradnju sa kompanijom Milšped Montenegro. Vjerujem da ćemo dobrim i predanim radom, kao i uspjehom naših nacionalnih selekcija opravdati njihovo povjerenje i samim tim imati i dužu saradnju”, istakla je Dubljević.

>>> “Besplatna putovanja za učesnike Lige mladih”

Foto: KSCG

Milšped Montenegro, kao dio Milšped grupe, posluje 23 godine u Crnoj Gori i pruža kompletnu logističku uslugu na teritoriji Crne Gore, od međunarodnog transporta, preko carinskog zastupanja do skladišta, distribucije i domaćeg transporta.

“Zastupajući najveće svjetske trgovinske lance i prateći najstrožije standarde u logistici, kao društveno odgovorna firma u Crnoj Gori želimo da budemo dio podsticaja sportskog svijeta i kulta  reprezantacije. Nastavljamo saradnju sa ciljem da i u ovoj godini kroz uspjehe koje ostvaruju naše košarkašice i košarkaši, dajemo doprinos u promociji i razvoju košarke u Crnoj Gori”, naglasio je Boričić.

Potpisivanju ugovora ispred KSCG prisustvovali su još generalni sekretar Darko Ivanović i pravnica Olgica Borovinić

Foto: KSCG