BASKET U MOM KVARTU

Parni valjak silovito kroz Zeleniku

Foto: Dejan Lopičić

Ekipa Parni valjak, u sastavu Luka Vukićević, Vasilije Cupara, Petar Vujović i Zoran Radonjić osvojila je treći kvalifikacioni turnir manifestacije Basket u mom kvartu, koji je održan juče na gradskom terenu u naselju Zelenika.

Još jedan popunjen turnir sportsko rekreativnog eventa u organizaciji Sekretarijata za sport, u idealnim vremenskim uslovima, pripao je ekipi koja je bez poraza zaradila pobjednički ček na 200 eura i plasman na završni turnir, koji će 22. juna biti održan na terenu Dragan Ivanović u Njegoševom parku.

Foto: Dejan Lopičić

Drugo mjesto, vizu za finale i vaučer za SPA centar Hotela VOCO dobili su Republikanci (Miljan Stojanović, Novak Božović, Miloš Bogojević i Petar Radović).

Od 16 ekipa, koje su se nadmetale u Zelenici, treću poziciju, i prolaz na završni događaj, uz poklon pakete firme Montecco, zaslužili su momci iz tima Limun (Radule Raspopović, Lazar Bailović, Vasilije Kljajić i Petar Bošković).

Foto: Dejan Lopičić

Ove tri ekipe će se na finalnom turniru priključiti Cetinju, Loptamo i Kobe, koji su se kvalifikovale kroz turnir u Tološima, te timovima G Unit, Comeback i Frulaši, koji su to učinili na Starom Aerodromu.

Naredni, posljednji kvalifikacioni turnir na programu je 25. maja na gradskom terenu u Ulici Bracana Bracanovića na Tuškom putu. Sva mjesta za ovaj događaj su popunjena, a ekipe koje bi bile eventualne zamjene u slučaju odustajanja mogu da se prijave putem maila sportglavnigrad@gmail.com.

Nagradni fond završnog turnira je 3200 eura: 1700 za pobjednike, 900 eura za drugoplasiranu ekipu i 600 eura za ”bronzane”.

Uz to, kompanija One je obezbijedila vrijedan smart watch za najboljeg šutera, MVP-će od ”Dunk shop-a” dobiti vaučera za kupovinu sportske opreme u iznosu od 200 eura, a članivi najbolje ekipe će, uz izdašnu novčanu nagradu, zaslužiti i večeru od firme Montecco.

Svi posjetioci i takmičari događaja u Njegoševom parku 22. juna uživaće u besplatnim poslasticama – sladoledima kompanije Ledo!

Foto: Dejan Lopičić

Rezultati od 1/4 finala:

Bianconeri – Republikanci 11:14
Vukovi – Selected 14:10
Parni valjak – TNT 024 18:12
Firenet – Limun 14:15

Polufinala:

Vukovi – Parni valjak 11:17
Republikanci – Limun 17:15

Za treće mjesto:

Limun – Vukovi 21:15

Finale:

Republikanci – Parni Valjak 17:21

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare