FINALE / BUDUĆNOST - SC DERBY (20:00)

Prelomni četvrti megdan

Foto: Dejan Lopičić / Lob Sport

Četvrtu utakmicu finala crnogorskog košarkaškog prvenstva večeras od 20 sati u Morači igraju Budućnost Voli i SC Derby.

Nakon vođstva 2:0 kluba iz Njegoševog parka, Studenti su prije tri dana slavili, smanjili na 2:1 i otvorili pitanje crnogorskog šampiona, pa će i večeras pokušati da ostvari još jedan podvig i odvede dvoboj u spektakularnu petu utakmicu.

“Još je jedan težak meč pred nama, kao svaki do sada. Možda i nešto teži nego dosadašnji zbog našeg evidentnog umora, ali tu nema izgovora. Moramo da se spremimo koliko je moguće i napravimo najbolju moguću taktiku u ovom trenutku”, naglašava trener Budućnosti Andrej Žakelj.

Njegov tim i dalje ima priliku da pobjednom stigne do 16. titule šampiona države. Međutim, ohrabreni Derby učiniće sve da se totalno vrati u igru i psihološki jači uđe u peti meč. Zato je četvrti megdan praktično preloman.

“Čeka nas još jedna biti ili ne biti utakmica. Dobro smo reagovali u drugom meču, nismo se predali i nećemo se predati dok god postoji šansa. Znamo da će Budućnost pokušati da promijeni neke stvari, ali spremićemo i mi nešto novo. Popravićemo stvari koje nisu bile dobre i nadam se da ćemo biti uspješni”, ističe trener Derbyja Dejan Jakara.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare