RADNO U HERCEG NOVOM

Primorje u sezonu jubileja ulazi sa novim trenerom

Foto: KK Primorje

Naredna sezona je posebno važna za košarkaški klub Primorje. Novljani će obilježiti jubilej, 80 godina postojanja.

Kroz brojne aktivnosti i događaje u narednom periodu prisjetićemo se bogate istorije i uspjeha KK Primorje 1945, dok istovremeno gledamo naprijed sa optimizmom i ambicijama“, poručili su iz Primorja.

Hercegnovljanima je ipak prioritet da stvore konkurentan tim u crnogorskim okvirima. Prvi korak ka tome je da se sačuva okosnica ekipe. Novaljani su produžili ugovore sa sedmoricom igrača, među kojima je i kapiten Slobodan Miljanić. Miljanić će i naredne sezone biti lider plavo-žutog tima, čija će okosnica biti Dejan Bjelić, Dragoje Đoković, Veselin Kovačević, Novak Obradović, Aleksandar Bulatović i Vladimir Ilić.

Na ovaj način, kontinuitet i stabilnost tima osigurani su, čime dodatno jačamo naše redove za izazove koji nas očekuju u predstojećoj takmičarskoj sezoni. Produženje ugovora ovih igrača od velike je važnosti za timsku koheziju i nastavak uspješnih nastupa na terenu“, naveli su iz Primorja.

Klub će u sledećoj sezoni voditi Marko Ičelić. Srpski trener je prethodne tri godine vodio Leotar iz Trebinja. Ičelić je u trenerskoj karijeri bio trener OKK Beograda, beogradskog Radničkog, Klika iz Arilja, makedonskog Kožuva, a radio je i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Bio je selektor juniorske reprezentacije Srbije, koja je u Poljskoj na Evropskom prvenstvu 2011. godine osvojila srebro, kao i selektor kadetske reprezentacije, koja je godinu kasnije na kontinentalnom šampionatu u Letoniji i Litvaniji osvojila bronzu.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare