VLADAN RADOVIĆ

“Raduje me Podgorica, dvije ekipe sa velikom perspektivom”

Foto: Lob Sport/Dejan Lopičić

U ženskoj crnogorskoj košarci – ništa novo. Igračice Budućnosti Bemax, očekivano, slavile su u finalu Kupa pobijedivši u Tivtu ekipu Podgorice 83:59.

Međutim, naišla je nepobjediva ekipa u WABA ligi na čvrst otpor hrabrih košarkašica Podgorice koje su 30 minuta i te kako parirale apsolutnom vladaru košarke u našoj zemlji. To je i prijatno iznenadilo trenera Budućnosti i selektorka naših mlađih reprezentacija, Vladana Radovića.

Foto: Lob Sport/Dejan Lopičić

“Jako lijepa utakmica. I definitivno me raduje način na koji je Podgorica odigrala utakmicu. Kao što svi znamo, to je u suštini jedna zajednička priča i ispostavlja se kao prava priča! Djevojke koje treniraju sa nama su u poziciji da budu nosioci igre, da imaju jako zahtjevne duele. Ponavljam, lijepa utakmica, a svi ljudi koji su bili u dvorani imali su priliku da vide dvije mlade i talentovane ekipe koje imaju dobru perspektivu”, istakao je Radović.

Budućnost nastavlja takmičenje u regionalnoj ligi gdje ima maksimalnih 12 pobjeda – 21. februara rival je Celje u Sloveniji.