WABA - FAJNAL FOR

Šetnjom do finala

Foto: Dejan Lopičić/LOB SPORT

Košarkašice Budućnosti prošetale su se do finala WABA lige tako što su u polufinalnom duelu savladali ekipu Sloge iz Požege 78:57.

Serijom 8:0 otvorile su popularne Vučice meč i već tada se dao naslutiti dalji rasplet utakmice. Dragana Domuzin bila je i više nego raspoložena za igru, a saigračice su je pratile pa Budućnost nije ispuštala prednost do kraja meča.

Centimetri u reketu koje posjeduje tim Vladana Radovića u vidu Maje Bigović i Ksenije Šćepanović donio kako defanzivnu tako i ofanzivnu sigurnost, na šta gošće iz Srbije nisu imale odgovor, dok je i šut van linije 6.75 (12 trojki) konstantno održavao dvocifrenu prednost do kraja utakmice.

Sa po 14 poena Ksenija Šćepanović i Domuzin bile su najefikasnije u taboru našeg šampiona, dok je kod gostujuće ekipe dobru partiju imala Deža Fransis koja je ubacila 15 poena.

Budućnost će sjutra veče od 19 časova i 30 minuta pokušati da se nakon tri godine vrati na pobjedničko postolje, a za protivnika ima starog dužnika, ekipu Cinkarne Celje koja je ranije danas savladala Orlove 77:61.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare