GOLDEN STEJT SE OPROSTIO OD MILOJEVIĆA

“Svijet je izgubio divnu dušu”

Screenshot

Golden Stejt oprostio se u San Francisku od Dejana Milojevića.

On je bio pomoćnik treneru Stivu Keru, a iznenadni odlazak šokirao je cijeli košarkaški svijet. Pred početak utakmice Golden Stejta i Atlante svirala je himna Srbije, a igrači zagrljeni plakali na parketu. Potom je odložen i dres na trenersku stolicu s natpisom “Brate”, nakon čega je pušten i video kojim se klub oprostio od Milojevića.

>>> “Oproštaj od Dejana u Beogradu nas je razorio”

Trener Ker održao je govor prije utakmice u društvi igrača Bogdana Bogdanovića i pomoćnog trenera Atlante Igora Kokoškova, koji su sarađivali sa Milojevićem i bili njegovi prijatelji.

“Svijet je prošle sedmice izgubio divnu dušu. Deki je bio divan prijatelj, sjajan trener, veliki čovjek, a prije svega unuk, sin, muž i otac”, rekao je, između ostalog, strateg Golden Stejta te zatražio od publike glasne ovacije da ih, kako je naglasio, i Milojević može čuti.

>>> Veličanstven oproštaj Partizana i Mege od Dekija Milojevića

“Večeras je sve bilo emotivno. Vjerovatno ne bih smio ovo da kažem, ali su svi treneri prije utakmice popili čašicu nečega što se zove rakija. Svi smo popili čašicu toga u Dekijevu čast i pobijedili. Tako da ćemo nastavimo da radimo prije svake utakmice”, zaključio je Ker.

>>> Posljednji pozdrav Miloju kroz objektiv Lob Sporta