U Beogradu ništa novo – saopštenje Crvene zvezde pred dolazak Budućnosti

Photo: ABA liga/Filip Roganović

Javnost polako počinje da se navikava na saopštenja Crvene zvezde. Novi “specijalitet” iz kuhinje beogradskog kluba stigao je danas, samo dva dana pred gostovanje Budućnosti u “Pioniru”.

“Crveno-bijeli” iz Beograda spominju razne “zamke” te zahtijevaju, kako kažu “normalan tretman”.

Koliko one (zamke) mogu da budu velike vidjeli smo tokom ligaškog dijela jednog drugog takmičenja gdje smo na više načina saplitani pogrešnim odlukama kojima smo ostajali bez pobjeda, raznim zabranama, finansijskim opstrukcijama, kao i kaznama u namjeri da ne završimo u četvrtfinalu. To u ovom takmičenju nećemo dozvoliti i kao klub tražimo normalan tretman u kome će se na terenu odrediti ko je bolji“, piše u saopštenju beogradskog kluba.

Posebno su se osvrnuli na sudijsku trojku koju je ABA liga delegirala za prvi polufinalni meč.

Prvu utakmicu polufinala ABA lige u Beogradu i pored više dobronamjernih upozorenja sudiće nam slovenačka sudijska trojka: Saša Pukl, Damir Javor i Sašo Petek. Ako neko nije informisan i nekome nije jasno…“, navode iz Zvezde.

Za kraj su pozvali svoje navijače da dođu na prvi polufinalni okršaj.

Crvena zvezda poziva sve naše pristalice da dođu u nedjelju uveče u halu ‘Aleksandar Nikolić’, ispune je i pruže veliku podršku našem timu u nastojanjima da polufinalnu seriju otvori pobjedom“, zaključili su u saopštenju.