MILOŠ MINIĆ

“U Novi Sad ne idemo sa bijelom zastavom”

Foto: Dragana Stjepanović / ABA

Nakon poraza prošle srijede u Nikšiću od Vojvodine (84:89), Sutjeska ide u Novi Sad na revanš četvrtfinala plej-ofa ABA lige 2. Utakmica se igra sjutra (srijeda) od 17 časova.

Sastav Miloša Minić vjeruje da može nadonaditi pet poena deficita i izboriti plasman u polufinale košarkaškog takmičenja.

“Analizirajući prvu utakmicu, stava sam da smo mogli puno bolje, naročito u odbrani. Nismo ispoštovali neke taktičke stvari, koje smo spremali, posebno u fazi defanzivnog skoka. Generalno, rezultat je dobar, koliko mi nismo bili dobri u defanzivnim zadacima. Pokušaćemo da ispravimo greške u meču koji nam slijedi u Novom Sadu i ako te greške svedemo na minimum – što se tiče defanzivnog skoka i defanzivne tranzicije, što su radni elementi – sigurno da nismo bez šansi. Naprotiv, mi defanzivno igramo mnogo bolje i moramo da odigramo sjajnu utakmicu u odbrani”, ističe trener Sutjeske Miloš Minić.

Foto: MM

Za razliku od prethodnog susreta, crnogorski predstavnik sada kompletan igra sa Vojvodinom.

“Za prvu utakmicu nismo imali Vladimira Tomaševića, koji je tek počeo da trenira i Iliju Goranovića, koji je tri dana bio pod temperaturom i terapijama, a stavio se na raspolaganje. Velika zahvalnost momcima što su se stavili na raspolaganje treneru i klubu. U Novi Sad ne idemo sa bijelom zastavom. Daćemo sve od sebe da obradujemo naše navijače”, jasan je Minić.