VIDEO – FOTO Završena sezona basketa: Podgorica Kodio na tronu

Zajednička fotografija sjajnih finalista u Podgorici

Pred prepunim tribinama na Trgu Argentina u Podgorici juče su 8 najbolje rangiranih ekipa odmjerile snage na LOB TOP8 turniru.

Posjetioci, ali i gledaoci kraj malih ekrana imali su priliku da prate odličan basket, a oni koji su se odvažili da oprobaju sreću i učestvuju na takmičenjima za publiku juče su imali priliku da osvoje kosarkasku loptu i Free bet-ove kompanije Lob.

Nakon grupne faze i polufinalnih mečeva ekipa “Cetinje” u sastavu Predrag Lazarević, Goran Miljenović, Marjan Stojanović i Petar Stojanović osvojila je četvrto mjesto i novčanu nagradu u vrijednosti od 200 eura. Ekipa “Termosistem” u sastavu sastavu: Dejan Džaković, Dejan Posuka, Dražen Otašević i Goran Posuka osvojila je treće mjesto i novčanu nagradu vrijednu 200 eura.

U velikom finalu LOB TOP 8 turnira ekipa “Podgorica Kodio” u sastavu: Miloš Jovanović, Filip Dragojević, Marko Raičević i Petar Ivanović savladala je ekipu Popular i time osvojila novčanu nagradu u iznosu od 1.500 eura.

Za ekipu “Popular” koja je u petak osvojila “Podgorica Open 2k23” nastupili su Đorđije Grgurović, Vanja Jovović, Luka Nikaljević i Nikola Vuković, a sinoć im je pripalo drugo mjesto i novčana nagrada vrijedna 600 eura.

Organizacija 3×3 Montenegro istakla je da ova sezona bila uspješna, na sedam gradskih i LOB TOP 8 turniru ukupan fond nagrada je bio 12.500 eura.

Sve ekipe koje su učestvovale na turnirima dobile dobile su “custom made” dresove, a nastupilo je ukupno 74 različite ekipe i odigrano je preko 251 utakmica. Na sve ovo iz organizacije su istakli da su izuzetni ponosni!

Zahvaljujući kompanijama Lob i Merkator, Five Group, opštinama, Ministartsvu sporta i Košarkaškom savezu Crne Gore naši basketaši imali su priliku pokažu ono što najbolje znaju.