VIDEO Pomračenje sunca u Arizoni

Vembanjama i Durent u Arizoni, FOTO: USA Today Sports/SIPA USA/PIXSELL
Vembanjama i Durent u Arizoni, FOTO: USA Today Sports/SIPA USA/PIXSELL

Spektakularna utakmica u Futprint centru, preokret i velika pobjeda gostiju: Finis – San Antonio 114:115! Sve vrijeme domaćin je imao prednost koja je išla i do maksimalnih +20, u posljednjoj četrtini +10, na minut prije kraja Sansi su vodili +5, ali sunce u Arizoni ugasio je Keldon Džonson – najefikasniji košarkaš Sparsa uz zvuk sirene donio je timu iz Teksasa veliku pobjedu.

Brilijantan meč odigrao je Vembanjama sa četiri vezana poena u samoj završnici, potom je najbolji košarkaš domaćina Duretn izgubio loptu na tri sekunde prije kraja što je iskoristio pomenuti Džonson polaganjem…

Kom domaćina 26 poena Durenta, na 20 zaustavio se Gordon. Za goste iz Teksasa 27 poena Džonsona, po 18 Vembanjame i Vasela. Oba tima nakon četiri kola imaju skor 2-2.

Los Anđeles Klipersi savladali su Orlando 118:102 zahvaljujući efikasnoj igri u trećoj četvrtini koju su riješili u svoju korist 41:21.Pol Džordž je dominirao za tim iz Grada anđela sa 27 poena, a treba istaći da u ekipi nije bilo Džejmsa Hardena koji je stigao u trejdu iz Filadelfije. Vestrbuk je dodao 18 poena, kod gostiju najviše Bankero – 15.

Sigurnu i ubjedljivu pobjedu upisali su Njujork Niksi na gostovanju Klivlend Kavalirisima 91:109. Konstantno su gosti iz Velike jabuke imali prednost i mirno priveli meč kraju uz odlično izdanje Bransona i Rendla koji su potpisali po 19 poena.