Vučice bolje od Partizana, sjajna partija Nikoline Ilić

Košarkašice Budućnost Bemaxa savladale su večeras Partizan (76:58) u drugom kontrolnom meču u Beogradu.

Košarkašice Budućnost Bemaxa poražene od Sloge

Podgoričanke su meč otvorile sa 10:3, imale su i 24:10, ali je Partizan držao priključak do sredine treće dionice (37:46).

Ipak, tada su Vučice serijom 11:0, nakon sjajne igre u tranziciji uspjele ekspresno da steknu dvocifrenu razliku. Sjajno izdanje „plavih“ sa dvije vezane trojke krunisala je Nikolina Ilić za 73:57.

Košarkašice Budućnost Bemaxa savladale Partizan Košarkašice Budućnost Bemaxa savladale su večeras Partizan (76:58) u kontrolnom meču u Beogradu. Podgoričanke su meč otvorile sa 10:3, imale su i 24:10, ali je Partizan držao priključak do sredine treće dionice (37:46). Ipak, tada su „vučice“ serijom 11:0, nakon sjajne igre u tranziciji uspjele su ekspresno da steknu dvocifrenu razliku. Sjajno izdanje „plavih“ sa dvije vezane trojke krunisala je Nikolina Ilić za 73:57… Nikolina Ilić postigla je 17 (pet trojki), isti učinak imala je i Dragana Domuzin, a dvocifren učinak imala je Ksenija Šćepanović 14. U strijele su se upisale još Radonjić 8, Bulajić 7, Maja Bigović 6, Drobnjak 4, Baošić 2 i Milena Bigović 1. Košarkašice Budućnost Bemaksa seriju kontrolnih mečeva nastavljaju sjutra protiv Art basketa.

Ilić je postigla 17 poena (pet trojki), isti učinak imala je i Dragana Domuzin, a dvocifren učinak imala je Ksenija Šćepanović 14. U strijelce su se upisale još Zorana Radonjić 8, Jelena Bulajić 7, Maja Bigović 6, Anastasija Drobnjak 4, Marija Baošić 2 i Milena Bigović 1.

Košarkašice Budućnost Bemaksa seriju kontrolnih mečeva nastavljaju sjutra protiv Art basketa.