HUMANITARNI TIKET: Vukan Pejović i njegov tetak tipuju za Fondaciju “Budi human”

Nastavljamo sa našom rubrikom Humanitarni tiket. Gost Lob Sporta ovog puta je naš glumac Vukan Pejović.

Kada smo mu predočili ideju automatski je prihvatio, a poslao nam je prilično zanimljiv tiket.

Imao je pomoć.

Obzirom na to da ja rijetko igram kladionicu, a s druge strane ne bih da propustim ni najmanju šansu da učestvujem u humanitarnim akcijama, obavio sam konsultacije sa tetkom. On ima preko 40 godina rekreativnog staža i dobro poznaje materiju“, rekao nam je kroz smijeh Vukan.

Bolonja – Juventus ki2

Juventus je favort, a Bolonja igra dobro. Zbog toga prvo poluvrijeme X, ali očekujemo da će Juventus imati dobru završnicu.

Elće – Rajo Valjekano kiX

I jedni i drugi su zadovoljni bodom, jer se bore za opstanak. Kaže tetak da veze nemaju, tako da ne očekuje da će biti golova.

Roma – Milan ki2

I jednima i drugima treba za Ligu šampiona. Tetak je predložio X-1, ali se nisam složio sa ovim, jer mi kum navija za Milan, ali me je tetak zalijepio i rekao da ostavim emocije po strani. Rekao sam mu da nema problema.

Lajpcig – Hofenhajm ug4+

Lajpcigu treba za Ligu šampiona, a Njemci daju puno golova. Složio sam se sa ovim, jer mi tetke žive u Njemačku i znam da kada nam daju – daju stvarno puno.

Torino – Atalanta IIGG

Daju golove, a Atalanti treba za Ligu Šampiona. Atalanta uglavnom daje golove u drugom poluvremenu.

Kad sam zapisao njegove predloge izašao sam iz kuće i rekao mu da pojma nema i da stalno pominje golove i Ligu Šampiona, a on mi na to rekao da dođem opet kad mi nešto bude trebalo. I zaključao vrata. Ka’ iz (tetka) ujaka – što bi naš narod rekao. Ukoliko prođe ovaj tiket neka sredstva odu Fondaciji “Budi human”, oni će znati kako da ih najbolje rasporede“, dodao je Vukan.