NAJIGRANIJI PAROVI DANA: Košarka je u centru pažnje

Očekivano, danas je u centru pažnje košarka. Počinje Top 8 Evrolige, igra se prvi meč baraža za ABA ligu, a u nastavku vam donosimo pregled najigranijih parova sa uplatnih mjesta Lob kladionica.

Real Madrid – Partizan 1 (20.45h)

Plej-of Evrolige kreće večeras, a u centru pažnje regiona je svakako serija koju Partizan igra protiv Reala. Imali su Madriđani brojnih problema sa povredama, Partizan je pun samopouzdanja stigao u prijestonicu Španije, ali naši igrači ne sumnjaju da će u prvom meču Real odbraniti domaći teren.

Borac – Helios 1 (18.00h)

Čačani će kroz baraž morati da se bore za opstanak u elitnom rangu regionalne košarke, a protiv Heliosa ne bi trebalo da bude problema. Međutim, slovenačka ekipa je u ABA 2 ligi pokazala da ima određeni kvalitet.

Ostrava – Slavija Prag 2 (19.30h)

Slavija je prva na tabeli, čeka ih plej-of, dok s druge strane Ostrava će pokušati da izbjegne grupu koja će doigravati za opstanak u ligi. Međutim, vjeruje se u kvalitet Slavije.

Bolton – Akrington 1 (20.45h)

Sudar ekipa u kojoj je poznat izraziti favorit. Bolton se sa Derbijem i Piterborom bori za mjesto u plej-ofu, a pobjede na domaćem terenu protiv ekipa kao što je Akrington su obaveza.