NAJIGRANIJI PAROVI DANA: Kvalifikacije za UEFA takmičenja najinteresantnije

Kvalifikacije za UEFA takmičenja standardno privlače veliki broj naših igrača. Večeras nas očekuje čak 38 utakmica – sedam u Ligi Evrope i 31 u Ligi konferencija.

Za vas smo izdvojili najigranije parove dana.

PARTIZAN – SABAH ki1 (1,69)

Crno-bijeli su šokatno poraženi u prvom meču u Azerbejdžanu od kluba koji je debitant na evropskoj sceni. Ipak, očekuje se da Partizan u revanšu na svom terenu preokrene stvari u svoju korist. LOB vam donosi odličnu kvotu na “jedinicu” – 1,69.

POGONJ ŠČEĆIN – GENT ki2 (2,05)

Gent je u prvom meču bio i više nego ubjedljiv – 5:0. Očekuje se lagana pobjeda i revanšu, a kvota na trijumf kluba iz Belgije je sjajna – 2,05.

LUDOGOREC – ASTANA ki1 (1,40)

Za kratko idemo do Lige Evrope. Poslije poraza u Kazahstanu, Ludogorec na svom terenu želi da stvari okrene u svoju korist. U sposobnosti šampiona Bugarske vjeruju i naši igrači.

MITJILAND – OMONIJA ki1 (1,44)

Omonija je u prvom meču iznenađujuće pobijedila. Ipak, Danci su veliki favoriti u večerašnjem revanšu, a to prepoznaju i naši igrači koji vjeruju u Mitjiland. Kvota na pobjedu domaćina – 1,44.

NORDSJILAND – FSCB ki1 (1,49)

I za kraj Nordsjiland protiv rumunskog FCSB-a. Prvi meč u Bukureštu završen je bez golova, a očekuje se da bi večeras vicešampion Danske trebalo rutinski da opravda ulogu favorita.