UZBUDLJIVO FINALE

Bajo Pivljanin pobjednik prvog Futsal kupa Crne Gore

Foto: FSCG

Trofej namijenjen pobjedniku prvog Futsal kupa Crne Gore pripao je ekipi Bajo Pivljanin. Plužinci su u finalu savaladali šampiona države, Titograd sa 5:4 poslije penala, nakon što je u regularnom toku utakmice bilo 2:2.

Podgoričani su nakon prvih 20 minuta imali dva gola prednosti, koje su im donijeli Vukčević i Cimbaljević, a onda je u nastavku susreta ekipa iz Plužina najprije smanjila golom Nikolića, a izjedničila preko Kostića. Kako do kraja nije bilo golova, odlučivali su penali. Svih pet izvođača kod Baja Pivljanina bili su precizni, dok je Bulatović promašio kod Titograda.

Na kraju finalnog susreta, pehar kapitenu pobjedničke ekipe Mihajlu Ristiću uručio je selektor futsal reprezentacije Crne Gore Sveto Ljesar.

Uručene su i pojednačne nagrade. Najbolji fudbaler premijernog izdanja Futsal kupa Crne Gore je Danilo Vuković iz Baja Pivljanina, Milun Sekulić iz Titograda je najbolji golman, a njegov klupski drug Nikola Cimbaljević je najbolji strijelac. Trofej za fer-plej pripao je ekipi Mirabile moda.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare