Budvani žele novo iznenađenje: “Da pokažemo da možemo sa svima”

Foto: cev.eu

Odbojkaši Budve otputovali su u Beograd gdje ih od sjutra čeka turnir glavne runde kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ako su pred prvi turnir u Burgasu bili nepoznanica sami sebi, onda sada pred okršaje sa Guaguasom, Partizanom i Inzbrukom dobro znaju šta i koliko mogu. Pokazali su izabranici Miljana Boškovića da mogu da igraju na visokom nivou, a turnir u prijestonici Srbije biće još jedna prilika da mlada ekipa prikupi prijeko potrebno iskustvo kvalitetnih mečeva.

Foto: cev.eu

Prvi meč Budvani igraju sjutra od 16 sati protiv španskog predstavnika, za subotu je zakazan okršaj protiv domaćeg Partizana, dok će u nedjelju rival biti Inzbruk.

Mi smo napravili iznenađenje u prvom krugu kvalifikacija, tako da na osnovu toga u Beograd idemo da igramo rasterećeno i da pokažemo našu najbolju igru svima. Ekipa Guaguasa je najveći favorit, ekipa sa nekoliko zvučnih imena, tu je i Tirol – vrlo nezgodna i uigrana ekipa, Partizan je šampion Srbije i igraće na svom terenu. Naše je da pokažemo da možemo sa svima da igramo i pokušamo da ostvarimo dobar rezultat“, rekao je Balša Radunović, jedan od najiskusnijih u redovima crnogorskog šampiona.

Drugi turnir glavne runde kvalifikacija Lige šampiona igra se u rumunskom Galaciju, na kom će se, uz ekipu domaćina, Arkade, takmičiti i grčki Olimpijakos, bugarski Burgas i ukrajinski Prometej.

Pobjednici turnira i najbolji drugoplasirani tim kompletiraće grupnu fazu elitnog evropskog takmičenja odbojkaša.

RASPORED TURNIRA U BEOGRADU

PETAK

16.00h Budva – Guaguas Las Palmas

19.00h Partizan – Inzbruk

SUBOTA

17.00h Guaguas – Inzbruk

20.00h Budva – Partizan

NEDJELJA

17.00h Inzbruk – Budva

20.00h Guaguas – Partizan