RADOMIR DRAŠOVIĆ

“Crna Gora je mlada i poletna ekipa, ali imamo svoje adute”

Photo: Marcel ter Bals/DeFodi Images/DEFODI/Pixsell

Sjutra od 15 časova i 30 minuta Crna Gora i Srbija odigraće meč u kojem je ulog plasman plasman na Olimpijske igre u Parizu.

Pobjednik će poslije dva kola grupne faze doći na korak od prvog mjesta u grupi i direktnog plasmana u četvrtfinale što samo po sebi osigurava olimpijsku vizu.

>>> “Mlađi smo, spremniji i bolje plivamo – idemo na pobjedu protiv Srbije”

Dvije ekipe odlično se poznaju, a sastajali su se i na posljednjem Svjetskom prvenstvu koje se održalo u Fukuoki prošle godine. Delfini su tada slavili poslije boljeg izvođenja peteraca, 17:15. Sjeća se toga i vaterpolista Srbije, Radomir Drašović, koji je istakao da se njegov tim nada pozitivnom rezultatu.

Znamo kakav je ulog i sa optimizmom ulazimo u meč. Igrali smo sa Crnom Gorom više puta u proteklom periodu i nikada nije bilo lako. Dovoljno je da se podsjetimo Fukuoke gdje su na početku bili odlični vodili 5:0 da bi na kraju uspjeli da preokrenemo rezultat i kroz peterce stignemo do četvrtfinala. Imaju odlične golmane, sa Lazovićem sam igrao, Ukropina, Radović, Mršić su kvalitetni šuteri. Mlada poletna ekipa, sigurno dobro fizički pripremljena. Sa druge strane i mi imamo adute, pripremili smo se za težak meč i vjerujem da imamo pravo da se nadamo uspješnom rezultatu“, rekao je Drašović.

Standings provided by Sofascore
Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare