BOGDAN ĐURĐIĆ

“Draškovo mišljenje mi je bilo izuzetno važno prilikom prelaska u Vašaš”

Đurđić i Brguljan. Foto: printscreen/vasassc.hu

Vaterpolisti Crne Gore u Monpeljeu nastavljaju pripreme za Olimpijske igre. Ime jednog našeg reprezentativca se ovih dana međutim često pominje u Mađarskoj. Bogdan Đurđić se nakon dvije sezone u Savoni odlučio na selidbu u redove tamošnjeg vicešampiona, Vašaša.

>>> Ljetnja ekskurzija Ajkula – preko Los Anđelesa, Monpeljea, Šapca i Podgorice do Pariza

Mađare je zanimalo zašto se Đurđić odlučio na selidbu u Budimpeštu u redove tima sa kojim je u prethodne dvije sezone vodio velike borbe u Evro kupu.

Zaista su Savona i Vašaš vodili velike borbe u prethodne dvije sezone. Vašaš je bio uspješniji u finalu Evro kupa prošle godine, zatim mi ove sezone u grupi“, podsjetio je Đurđić i nastavio:

Nije bila laka odluka da napustim Italiju, ali sam na kraju odlučio da prihvatim novi izazov i pređem u možda najjaču ligu na svijetu, u veliki klub. Razgovarao sam sa zemljakom Draškom Brguljanom, koji mi je rekao sve najbolje o klubu i navijačima i zajednici. Izuzetno mi je važno bilo njegovo mišljenje“.

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Đurđić se raduje prelasku u Vašaš, ali se prioriteti znaju.

Prvenstveno želim da predstavljam Crnu Goru na Olimpijskim igrama u Parizu. Takođe znam da će u Vasašu biti velika očekivanja od mene, jer moram da pokušam da zamijenim Strahinju Rašovića, ali se ne plašim izazova, želim da pomognem klubu u ostvarivanju najviših mogućih ciljeva u sledećoj sezoni“, zaključio je Brguljan.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare