BOKSERSKI SAVEZ CRNE GORE

“EPCG nam nije uplatio niti jedan euro pomoći”

Foto: BSCG

Nakon medijskih navoda da je od Elektroprivrede Crne Gore (EPCG)u 2022. i 2023. godini dobio 25.000 eura donacije, Bokserski savez Crne Gore saopštenjem je demantovao pomenute navode.

“Sa tim u vezi je saopšteno da je EPCG u 2022. i 2023. godini dodjelila BSCG 25.000 eura, što kategorično želimo da demantujemo, jer to nije istina. Naime, BSCG kao jedan od zvanično najuspiješnijih nacionalnih Saveza posljednjih nekoliko godina, nekoliko puta se zvanično obraćao EPCG s konkretnim predlozima za saradnju.

Međutim, ni u jednom trenutku do iste nije došlo. Tako da EPCG, kao ni jedna druga privatna ili državna društveno korisna kompanija, BSCG posljednjih godina nije uplatila niti jedan euro pomoći, što ga iz nepoznatog razloga svrstava u jedini sportski Savez bez ikakve domaće sponzorske podrške”, naglašavaju iz Bokserskog saveza Crne Gore.

Istovremeno, iz Saveza za zahvaljuju svima onima koji su im pružili podršku.

“Sa zahvalnošću ističemo da je BSCG jedinu podršku imao od redovnog finansiranja Ministarstva sporta i mladih, zatim Crnogorskog Olimpijskog Komiteta, Opštine Budva, kao i od ličnih sredstava predsjednika Saveza Aleksandra Klemenka, kao i njegovih međunarodnih partnera”, zaključuje BSCG.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare