“Igra zadovoljavajuća, protiv Jadrana će biti mnogo teže”

Vujović (Foto: Vuk Ilić)

Jadran je rutinski odradio posao u duelu sa splitskim Mornarom na startu trećeg dvokola Premijer regionalne lige. Dominirali su Novljani cijelim tokom meča na svom Škveru i na kraju slavili sa velikih 11 golova razlike (19:8).

>>> Mornari se nasukali na Škveru

Nejefikasniji u redovima crnogorskog šampiona bio je centar Jovan Vujović sa četiri pogotka.

Čestitam protivničkoj ekipi na fer i korektnoj borbi, a mojim saigračima na pobjedi. Nametnuli smo naš stil igre od početka do kraja i opravdali ulogu favorita. Smatram da je igra bila na zadovoljavajućem nivou“, kratko je nakon meča prokomentarisao Vujović.

Ekipu sa Škvera već u nedjelju očekuje mnogo ozbiljini ispit. U šestom kolu regionalnog takmičenja igraju sa splitskim Jadranom, od koga su prošle nedjelje poraženi u drugom kolu Lige šampiona u Trebinju rezultatom 10:11.

Očekuje nas izuzetno težak meč. Dobro smo se spremili, igrali smo sa njima u Ligi šampiona. Vjerujem da ćemo uspjeti da izvučemo najbolje iz tog duela i da potom u Trebinju protiv Crvene zvezde stignemo do prve pobjede u Ligi šampiona“, napomenuo je Vujović da su naredna dva meča izuzetno važna za njega i saigrače.