OGLASILA SE MARIJA VUKOVIĆ

“Izvinjavam se, namjera nije bila da unizim grb Crne Gore jer bih time unizila i sebe”

Foto: Soeren Stache/Pixsell

Velika prašina podigla se juče nakon što je Marija Vuković tokom snimanja emisije Igram svoju igru dvoglavog orla na zastavi Crne Gore nazvala “kokoškom”.

Crnogorska atletičarka oglasila se danas putem svog Instagrama i navela da se duboko izvinjava zbog svoje nepromišljenje izjave.

Njeno obraćanje prenosimo u cjelosti.

“Dragi prijatelji,

Duboko se izvinjavam zbog svoje nepromišljene izjave tokom snimanja serijala Igram svoju igru. Namjera mi nije bila da povrijedim ničije osjećaje, niti da unizim grb zemlje kojoj sa ponosom pripadam. Nadam se da ćete oprostiti ovaj nepromišljeni trenutak zbog kojeg se duboko kajem.

Možete da me osuđujete, zbog moje brzopletosti i onog što sam izgovorila. Na to imate svako pravo. I priznajem da kao sportista imam veću odgovornost prema izgovorenoj riječi. Ali u jedno budite sigurni – nikada ne bih ni pomislila, a kamoli namjerno unizila grb i zastavu svoje zemlje. A Crna Gora jeste moja zemlja. Unižavajući nju, unizila bih i sebe.

Nastaviću i dalje punim srcem da skačem za Crnu Goru, onako kako sam to uvijek i radila!
A jedini cilj koji trenutno imam pred sobom je da predstavljam nasu zemlju na Olimpijskim igrama u Parizu i nadam se učinim sve vas ponosnim”, napisala je Marija.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare