BALKANSKO PRVENSTVO

Kadetkinje nisu mogle sa favorizovanom Turskom

Foto: BVA

Ženska kadetska odbojkaška reprezentacija Crne Gore pretrpjela je poraz od reprezentacije Turske rezultatom 0:3 (11:25, 8:25, 13:25) u poslednjoj utakmici grupne faze Balkanskog prvenstva u Tirani.

Turska, koja je u ovu utakmicu ušla kao favorit, opravdala je očekivanja i potvrdila poziciju jedne od glavnih kandidatkinja za osvajanje medalje na ovom prvenstvu. Iako su se odbojkašice Crne Gore borile u sva tri dijela igre, njihov trud nije bio dovoljan za osvajanje seta. Turska je uspjela da stvori ranu prednost u svakom setu i na kraju je meč završi u svoju korist.

Foto: BVA

U našem timu po četiri poena osvojile su Darja Popović i Sara Belojević, a tri Staša Mitrović. Kod Turske, 11 poena osvojila je Ajlin Ujalca.

U okviru u grupi B, preostaje još utakmica između Srbije i Moldavije. Ukoliko Srbija ostvari pobjedu u ovom susretu, za izabranice Miladena Miladinovića će petak biti slobodan dan, dok bi dan kasnije igrale za 5. mjesto. U slučaju pobjede Moldavije, kadetkinje Crne Gore bi sjutra igrale za 7. mjesto.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare