ŽOK LUKA BAR

Kapitalna pojačanja za šampionske ambicije

Fpto: ŽOK Luka Bar

U redove ženskog odbojkaškog kluba Luka Bar stigla su tri velika pojačanja – dres barskog kluba u narednoj sezoni nosiće primač servisa Teodora Čavić, korektorka Dijana Vuković i tehničarka Tijana Tvrdišić, navodi se u saopštenju za javnost Ženskog odbojkaškog kluba Luka Bar.

Teodora Čavić, koja igra na poziciji primača servisa, godinama je bila kapiten i jedna od najboljih igračica gradskog rivala Galeb Liko Soho Group-a. Nije tajna da je ŽOK Luka Bar i ranijih godina bio zainteresovan za Teodoru, a sada smo presrećni što je konačno dio našeg tima. Bez ikakve sumnje, očekujemo da će njeno ogromno iskustvo biti od velikog značaja u borbi za titulu predstojeće sezone.

Velika promjena u mojoj karijeri, Luka Bar je tim sa velikom tradicijom, radujem se novim počecima. Nadam se da ćemo, uz igračice i dobar sastav i kolektiv ispuniti očekivanja kluba i da rezultati neće izmaći naravno uz rad, trud i dobru atmosferu” kazala je Čavić.

Dijana Vuković je ponikla u ŽOK Luka Bar, a nakon toga je igrala i sticala iskustvo u Rumuniji, dok je prethodne sezone bila ključna igračica u Herceg Novom. Igra na poziciji korektora i bila je prvi poenter šampiona i osvajača Kupa ekipe Herceg Novi. Dijana je standardna reprezentativka i jedna od glavnih uzdanica selektora Krunića u predstojećim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Mnogo mi je drago što sam se vratila u svoj stari klub, gdje sam napravila svoje prve korake. Luka Bar je klub sa velikom tradicijom, tako da je lijep osjećaj vraitit se u takav klub. Mislim da nas očekuje jedna teška, izazovna i duga sezona, tako da se nadam da će biti složna ekipa i od početka ući fokusirani na to i odraditi jedan korak više nego što je uradila Luka Bar prošle sezone, kazala je korektorka Vuković.

Tijana Tvrdišić se takođe vraća u ŽOK Luka Bar, nakon što je, kao i Dijana, igrala u Rumuniji i posljednje dvije sezone u Herceg Novom. Igra na poziciji tehničara i sigurni smo da će njeno iskustvo i kvalitet biti veliki podsticaj za ostale igračice. Nama u upravi kluba daje nadu da se možemo ravnopravno uključiti u borbu za najveći plasman. Tijana je startni tehničar reprezentacije, a njena uloga u timu selektora Krunića je od izuzetne važnosti, jer treba da inspiriše saigračice.

Jako sam srećna i radujem se sljedećoj sezoni, nadam se da ćemo ispuniti sve ciljeve koje smo zacrtali, i da će prije svega ekipa biti složna i da će biti jedna lijepa atmosfera i samim tim uspješna sezona” kazala je Tijana Tvrdišić.

Zadovoljan je i trener Vladimir Milačić.

“Ostvarili smo tri zaista kapitalna pojačanja za narednu sezonu. Dijana i Tijana su se vratile kući, a višegodišnja želja kluba da pojača naše redove Teodora Čavić ostvarila se danas. Očekujem jednu uspješnu sezonu i nadam se da ćemo uživati u predstojećim danima odbojke“, rekao je Milačić.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare