ODBOJKAŠKI SAVEZ CRNE GORE

Laković psiholog kadetske reprezentacije

Foto: OSCG

Bivša crnogorska odbojkaška reprezentativka i internacionalka, Andrea Laković biće dio stručnog štaba selektora kadetske reprezentacije, Petra Kokovića i imaće ulogu psihologa, te raditi sa našim perspektivnim odbojkašicama na planu psihološke pripreme, ali će svojim igračkim iskustvom biti od velike pomoći i u odbojkaškom dijelu.

Diplomirana psihološkinja, predavač na CEV sudijskom seminaru u Klužu koji je održan prošlog proljeća, kao dugogodišnja reprezentativka Crne Gore i članica Luke Bar, Galeba, te brojnih rumunskih i njemačkih klubova i student Univerziteta Florida International, svojim velikim igračkim iskustvom, ali i stručnošću u oblasti psihologije, biće od velikog značaja u napretku mladih odbojkašica.

Foto: CEV

Odbojkaški savez Crne Gore među prvim je nacionalnim savezima u državi koji je u rad sa mlađim selekcijama uključio profesionalnog psihologa sa ciljem poboljšanja uslova za razvoj njihovog potencijala. Na ovaj način OSCG želi da postepeno rad u svim uzrasnim selekcijama podigne na viši nivo i podrži stvaranje što boljih uslova u crnogorskoj odbojci“, naveli su iz Odbojkaškog saveza Crne Gore.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare