Mogu li “galebice” otkinuti makar set Herceg Novom?

Mogu li odbojkašice Galeba biti prve koje će “otkinuti” makar i set ekipi Heceg Novog? Odgovor će biti poznat u srijedu od 16 sati, kada je na programu drugi meč finala plej-ofa prvenstva Crne Gore. Aktuelne šampionke se nadaju da će konačno uspjeti da se suprostave novoj sili crnogorske odbojke.

Očekuje nas druga utakmica finalne serije, dočekujemo Herceg Novi na našem terenu. Mislim da možemo da pružimo veći otpor nego što je to bio slučaj u prvoj utakmici, nadamo se prednosti domaćeg terena i mnogo većoj borbi“, istakla je kapitenka “galebica”, Teodora Čavić.

Hercegnovljanke su u prvoj sezoni u Prvoj ligi razbile monopol Baranki, odnosno razdvojile Luku Bar i Galeb. Cilj je šampionska titula, do koje suvereno gaze, bez izgubljenog seta tokom cijele sezone.

Da smo favoriti toga su svi svjesni, i mi i protivnici i nećemo biti lažno skoromni, jer smo tu ulogu favorita opravdavali iz meča u meč tokom utakmica koje su iza nas. Ali isto tako u duel sa Galebom ne ulazimo potcjenjivački. Maksimalno smo motivisane i skoncentrisane. Želimo da nastavimo u dosadašnjem ritmu. Meni je posebno drago što se ovaj meč igra u mom gradu i pred mojim Baranima. Poznato je da Bar ima odbojkašku tradiciju i sigurna sam da će publike biti na tribinama. Moja želja je da oba tima odigraju utakmicu dostojnu finala i da publici pružimo užitak“, kazala je Tatjana Bokan.

Šampionsku titulu će osvojiti ekipa koja prva stigne do tri pobjede. Treći meč, u Herceg Novom, igra se u subotu, 22. aprila.