TEQBALL

MTL turneja na Žabljaku za Dan državnosti

Foto: Teqball Montenegro

Crnogorska Teqball liga petu stanicu imaće na Žabljaku, koji će biti domaćin drugog ovosezonskog turnira na otvorenom u subotu, 13. jula na Trgu durmitorskih ratnika, što će biti idealna prilika da se u duhu sporta i druženja obilježi Dan državnosti Crne Gore.

Foto: Teqball Montenegro

U sjajnom ambijentu bisera Durmitora najbolji teqeri u dubl i singl konkurenciji takmičiće se na turniru od kog se mnogo očekuje, nakon spektakla koja su nam priredili na premijernom ljetnjem takmičenju u Igalu.

Na otvaranju ljetnje sezone u Herceg Novom, Veljko Ljumović i njegov tim Steqers u dublu imali su vikend za pamćenje, pa će mladi podgorički sastav pokušati da napravi novi korak naprijed ka najboljim takmičarima u Crnoj Gori, Marku Žarkoviću i njegovom dubl partneru u ekipi Teqball Budućnost, Andriji Jovanoviću.

Na praznik Dana državnosti Žabljak će biti jedno od najljepših i najposjećenijih mjesta u Crnoj Gori i to će biti prilik da se Teqball dodatno približi publici, koja će besplatno moći da prisustvuje takmičenju koje počinje u 16 sati, a finalni dio događaja planiran je za 20 sati.

I prošle godine Teqball je imao promociju na području Žabljeka – Opština je podržala održavanje MTL turnira i obezbijedila TEQ sto za sve ljubitelje sporta i rekreacije.

“Zadovoljstvo nam je što je Žabljak drugu godinu zaredom domaćin Teqball prvenstva Crne Gore. Našim sugrađanima i turistima poklanjamo dva dana prelijepih sporstko-rekreativnih sadržaja u čast Dana državnosti Crne Gore. Prvog dana, 13. jula na Trgu durmitorskih ratnika, održaće se Otvoreno prvenstvo Crne Gore u kategorijama “singl” i “dubl”, dok je drugi dan, odnosno 14. jul rezervisan za rekreaciju naših najmlađih sugrađana“, istakli su iz Opštine Žabljak i dodali da je saradnja sa Teqball savezom Crne Gore na izuzetno visokom nivou, što potvrđuje i organizacija takmičenja za najmlađe u Teqball-u, Elite Skills Areni i Subsoccer-u, planirano za nedjelju, 14. jul.

Foto: Teqball Montenegro

Opština Žabljak nabavkom Subsoccer stolova proširila je opciju za rekreaciju svim posjetiocima grada, pogotovo najmlađima, a da je aktivno posvećena promociji zdravog stila života i sportske rekreacije potvrđuje i činjenica da je organizaciju Teqball turnira na Žabljaku u cjelosti finasirala Opština.

„Predsjednik opštine Žabljak Radoš Žugić i predsjednik Teqball saveza Crne Gore Milorad Šutulović dogovorili su da drugi dan programa bude isključivo vezan za naše namlađe sugrađane, gdje će im se pružiti mogućnost da organizuju sopstveni turnir u Teqball-u, Subsoccer-u i drugim sportsko-rekreativnim sadržajima koje ova manifestacija nosi. Sport i sportsko-rekreativni sadržaji kotiraju se visoko na agendi Opštine Žabljak i iz toga razloga u susret 13. julu Danu državnosti, predsjednik Opštine Žabljak otvoriće 3 modernizovana sportska terena na lokalitetu Ravni Žabljak. Radujemo se ovim i ovakvim projektima i nastojaćemo da ih u budućnosti bude što više kako bi Žabljak bio još prepoznatljiviji na turističkoj mapi“, zaključili su iz Opštine Žabljak.

Foto: Teqball Montenegro

Nagradni fond turnira na Žabljaku je 1.000 eura, a najuspješniji teqeri, kao i tokom zimske turneje, nastaviće borbu za mjesto u reprezentaciji Crne Gore za nastup na Svjetskom prvenstvu. Sve informacije dostupne su na oficijelnoj Instagram stranici Teqball saveza Crne Gore teqball.mne.

Vidimo se na Žabljaku – poručuju organizatori.

Upiši se
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare